Comedy Night

Woensdag 25 september 2024

Start
20:15 uur

Burgsteeg 14
2312 JS Leiden

Ticket prijs
€ 17,-

Woensdagavond Comedy Night

Op de laatste woensdag van elke maand is het feest bij onze Comedy Night, een avond vol humor en entertainment waar comedians schitteren op het podium! Laat je verrassen door de grappen en grollen van deze getalenteerde comedians, terwijl een enthousiaste MC de avond op gang brengt met zijn/haar eigen komische flair. Gedurende de avond betreedt een line-up van 4 geweldige comedians het podium, elk met hun unieke stijl en hilarische verhalen. Bereid je voor op een maandelijkse dosis lachen, waar je samen met het publiek in een vrolijke ambiance wordt meegenomen op een reis vol humor en gezelligheid. Kom naar onze comedy night en sluit de maand af met een brede glimlach!

Comedians

Line-up: Hank, Regner Olivier, Hermes Ahmadi, Bas van der Meulen en Arie Koomen.

Hapjes & drankjes

Maak je avond compleet met heerlijke hapjes en drankjes bij Grand Café De Burcht! Voorafgaand aan de show heb je de gelegenheid om te genieten van smakelijke gerechten, zodat je vol energie en enthousiasme aan de avond vol humor kunt beginnen. Na afloop en tijdens de pauze van de show staat ons gastvrije team klaar om je te verwennen met een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes. Of je nu houdt van een glas wijn of een koel biertje of een ander drankje, bij onze bar in de Comedy Club is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf en je gezelschap met een onvergetelijke avond vol comedy en gezelligheid!

Locatie

Grand Café de Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS LEIDEN

Bereikbaarheid
Onze locatie is goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in de stad. Vanaf station Leiden Centraal kun je de bus nemen naar de Breestraat, vanwaar het slechts 10 minuten lopen is naar onze comedy club. Ook te voet vanaf het station is het goed te doen. Parkeren is mogelijk in verschillende parkeergarages of op het parkeerterrein Haagweg, waarvandaan pendelbusjes vertrekken naar het centrum. Bekijk hier meer informatie over parkeren.