Arie Koomen

Vaak staat Arie Koomen geboekt als Headliner, want hij is natuurlijk een smaakmaker pur sang. Niemand beheerst het zo goed om een schuchtere zaal om te toveren in een orkaan van hilariteit en applaus. De comedy show van Arie gaat van de hak op de tak, dus je moet je hoofd er goed bij houden. In een sneltreinvaart passeren diverse onderwerpen de revue. Soms lekker maatschappijkritisch en soms lollige observaties zonder diepgang, gewoon puur om te vermaken.

Arie is natuurlijk een smaakmaker pur sang.

Arie Koomen is een comedian die al jarenlang in het comedy circuit actief is. Hij is natuurlijk doorgebroken als lid van het legendarische duo Arie & Sylvester. Zij maakten furore met het winnen van een cabaret festival en speelden nadien door het hele land. Ook hadden zij hun eigen TV-programma en deden zij tal van gastoptredens. Na jaren met overvolle tours besloot Arie zich weer op zijn comedy show te richten. Nu is hij weer te zien bij diverse comedy shows in het land.

Arie Koomen beheerst het als geen ander om details te zien die iedereen ontgaat, maar die tegelijkertijd wel heel herkenbaar zijn. Ook weet hij in zijn comedy show te spelen met de wetten van de logica door doldraaiende redeneringen toe te passen. Arie Koomen is een comedian die je aan het nadenken zet. Ondertussen vertelt hij tal van grappen die je graag navertelt in de kroeg aan je vrienden.

Arie Koomen was ook lid van de Lama’s tijdens hun hoogtijdagen. Bij dit succesvolle tv-programma was hij wekelijks te zien met zijn komische bijdragen. Daarnaast is hij met een theatershow ook in de theaters te zien samen met Edo Brunner onder de naam: Arie & Edo. Kortom, Arie Koomen zit nooit stil. Overigens is Arie Koomen niet alleen inzetbaar met zijn comedy show maar doet hij ook maatwerk voor bedrijven. Wat het onderwerp ook is, Koomen maakt er een hilarisch verhaal van.

Aankomende shows met Arie Koomen

Woensdag 25 september 2024

Line-up: Hank, Regner Olivier, Hermes Ahmadi, Bas van der Meulen en Arie Koomen.