smiley-removebg-preview
smiley-removebg-preview

Van Open Mic tot Internationale Stand-up Comedy

Onze comedy club biedt een gevarieerd programma, met zowel Open Mic avonden als professionele stand-up comedy shows. Tijdens de Open Mic avonden krijgen beginnende comedians de kans om hun talent te tonen en het publiek te vermaken met hun grappen. Daarnaast organiseren we ook regelmatig stand-up comedy avonden met nationale en internationale comedians

Stand-up comedian op podium comedy club in Leiden
Grand cafe de Burcht in Leiden
Onze nieuwe locatie

Grand Cafe de burcht

In 2022 begonnen we onze comedy avonden in het gezellige Bourbon Street op het Noordeinde, waar we al snel een enthousiast publiek kregen dat met ons mee lachte. Maar er is groots nieuws! Vanaf september verhuizen we naar onze nieuwe en nog mooiere locatie – Grand Café de Burcht, gelegen in het historische hart van Leiden. Deze prachtige setting biedt de perfecte ambiance voor een avond vol humor en gezelligheid. We kijken ernaar uit om samen met jullie dit nieuwe hoofdstuk te schrijven en op onze nieuwe locatie de stand-up comedy avonden voort te zetten. 

Oprichter & creatief brein

Onno Innemee & Sacha van der werff​

Onze club is opgericht door niemand minder dan de Leidse cabaretier Onno Innemee. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor cabaret en comedy, is hij de drijvende kracht achter de stand-up comedy avonden die we organiseren. Onno’s visie is simpel – mensen samenbrengen en een glimlach op ieders gezicht toveren! Achter de schermen wordt de Comedy Club Leiden mede tot leven gebracht door het creatieve brein Sacha van der Werff. Haar passie voor humor en haar creatieve bijdrage aan de shows zorgen ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt voor ons publiek.