Hank

Hank is vaak te zien als Master Of Ceremony. We kunnen gerust zeggen dat hij de meest knuffelbare MC van Nederland is. Vaak guitig en gezellig, maar soms ook confronterend en vilein. Zijn rake impro’s en hilarische ankedotes liegen er niet om. Hank is de ideale comedian om een grote of middelgrote zaal toch een intiem huiskamer gevoel te geven. Altijd relaxed, ongedwongen en speels. Hank is leuk voor iedereen!

Met zijn unieke mix van snelle grappen, diepgaande inzichten en improvisatietalent, is Hank een niet te missen fenomeen in de Nederlandse comedywereld.

HANK: MEER DAN ALLEEN EEN COMEDIAN

Met een flair voor snelle grappen, variërend van onschuldig tot venijnig, is Hank een meester in het bespelen van zijn publiek. Zijn vermogen om zowel de actualiteit als alledaagse observaties aan te snijden, zorgt ervoor dat zijn optredens niet alleen lachwekkend, maar ook doordacht zijn.

Een carrière vol hoogtepunten
Zijn indrukwekkende prestaties als stand-up comedian spreekt boekdelen: finalist bij diverse comedy concoursen, winnaar van de Komiekaze Kup 2006, en een vast lid van The Comedy Explosion tot 2015. Hank heeft zijn humor overal verspreid, van Lowlands tot internationale comedyfestivals in Barcelona, Rotterdam en Luxemburg. In 2009 startte hij als co-oprichter het Comedyhuis in Utrecht op, een platform dat niet alleen shows organiseert, maar ook nieuw talent begeleidt. Als kers op de taart was Hank ook betrokken bij het jaarlijkse Utrecht International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Maar in 2018 besloot hij een nieuwe weg in te slaan en zich volledig te richten op zijn solocarrière.

Van het podium naar het scherm en weer terug
Maar Hank is niet alleen een comedian. Zijn carrière in de media begon in de jaren ’90, eerst als radiopresentator bij VPRO Radio 3 en later als televisiemaker en regisseur voor diverse programma’s. Zijn journalistieke inzicht bracht hem ook naar actualiteitenprogramma’s als Hier & Nu en Netwerk. En als je dacht dat dat alles was, verrast Hank je nogmaals: hij is ook een gepassioneerde zanger, zowel solo als met diverse bands.

Aankomende shows met Hank

Woensdag 25 september 2024

Line-up: Hank, Regner Olivier, Hermes Ahmadi, Bas van der Meulen en Arie Koomen.