Comedy Night

Woensdag 17 april, 2024

Start
20:15 uur

Burgsteeg 14
2312 JS Leiden

Ticket prijs
€ 15,-

Comedy Night: Dubbel

Comedy Club de Bucht presenteert haar allereerste dubbelshow! Twee grootheden uit de comedywereld bundelen hun krachten voor een onvergetelijke avond. Niemand minder dan Stefan Pop en René van Meurs zullen ieder drie kwartier op het podium staan om jullie te voorzien van hun beste en nieuwste materiaal! Bereid je voor op een avond vol scherpe observaties, hilarische anekdotes en briljante grappen. Dit is een unieke kans om te genieten van twee top comedians, dus zorg dat je erbij bent voor een avond die je nog lang zal bijblijven.

Comedians

DUBBEL-OPTREDEN :
Stefan Pop en René van Meurs.

Hapjes & drankjes

Maak je avond compleet met heerlijke hapjes en drankjes bij Grand Café De Burcht! Voorafgaand aan de show heb je de gelegenheid om te genieten van smakelijke gerechten, zodat je vol energie en enthousiasme aan de avond vol humor kunt beginnen. Na afloop en tijdens de pauze van de show staat ons gastvrije team klaar om je te verwennen met een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes. Of je nu houdt van een glas wijn of een koel biertje of een ander drankje, bij onze bar in de Comedy Club is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf en je gezelschap met een onvergetelijke avond vol comedy en gezelligheid!

Locatie

Grand Café de Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS LEIDEN

Bereikbaarheid
Onze locatie is goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in de stad. Vanaf station Leiden Centraal kun je de bus nemen naar de Breestraat, vanwaar het slechts 10 minuten lopen is naar onze comedy club. Ook te voet vanaf het station is het goed te doen. Parkeren is mogelijk in verschillende parkeergarages of op het parkeerterrein Haagweg, waarvandaan pendelbusjes vertrekken naar het centrum. Bekijk hier het Stadsparkeerplan