Comedy Night International

Zaterdag 7 september 2024

Start
20:15 uur

Burgsteeg 14
2312 JS Leiden

Ticket prijs
€ 17,-

Engelstalige Comedy Show

Bereid je voor op een avond vol Engelstalige humor en diversiteit bij onze Comedy Night: International! Tijdens deze speciale avond betreden comedians van verschillende achtergronden het podium, variërend van Nederlandse comedians die in het Engels stand-uppen tot buitenlandse stand-uppers die hun internationale humor delen. Een charismatische MC presenteert de avond en neemt je mee op een reis langs verschillende culturele perspectieven en hilarische verhalen. Het is een unieke gelegenheid om te genieten van een wereldwijde selectie van comedy. Wees erbij op onze Comedy Night: International voor een onvergetelijke ervaring waar humor verbindt en grenzen overstijgt!

Comedians

Line-up: Lara Ricote, Sjoerd Scott, Mohna Joshi, Koen West en Ric Diez.


Hapjes & drankjes

Maak je avond compleet met heerlijke hapjes en drankjes bij Grand Café De Burcht! Voorafgaand aan de show heb je de gelegenheid om te genieten van smakelijke gerechten, zodat je vol energie en enthousiasme aan de avond vol humor kunt beginnen. Na afloop en tijdens de pauze van de show staat ons gastvrije team klaar om je te verwennen met een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes. Of je nu houdt van een glas wijn of een koel biertje of een ander drankje, bij onze bar in de Comedy Club is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf en je gezelschap met een onvergetelijke avond vol comedy en gezelligheid!

Locatie

Grand Café de Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS LEIDEN

Bereikbaarheid
Onze locatie is goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in de stad. Vanaf station Leiden Centraal kun je de bus nemen naar de Breestraat, vanwaar het slechts 10 minuten lopen is naar onze comedy club. Ook te voet vanaf het station is het goed te doen. Parkeren is mogelijk in verschillende parkeergarages of op het parkeerterrein Haagweg, waar vandaan pendelbusjes vertrekken naar het centrum. Bekijk hier meer informatie op parkeren in Leiden.