Sunday Afternoon Open Mic

Zondag 22 september 2024

Start
15:00 uur

Burgsteeg 14
2312 JS Leiden

Ticket prijs
€ 15,-

Lachen op zondagmiddag

Kom naar onze Sunday afternoon Open Mic en maak je klaar voor een middag vol humor en onverwachte verrassingen! Tijdens deze speciale zondagmiddag open mic krijgen beginnende comedians een podium om hun grappen en talent te laten schitteren. Hier ontdek je de grappenmakers van morgen, die met hun frisse perspectieven en komische inzichten de lachspieren zullen laten werken. Ook geeft onze Open Mic meer ervaren comedians de kans om hun gloednieuwe materiaal te testen. Dat betekent dat je kunt genieten van een mix van gevestigde humor en nieuwe, grensverleggende grappen. Voor slechts €15 ben je verzekerd van een geweldige middag vol humor, interactie en onverwachte wendingen. Of je nu een comedykenner bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om je zondagmiddag door te brengen, deze open mic biedt voor elk wat wils. Aarzel niet, reserveer nu je ticket en verzeker jezelf van een plekje bij deze hilarische zondagmiddagvoorstelling.

Comedians

Line-up: Tom Montfrooy, Willem Valkenburg, Ghislaine van de Nat, Emma van Puffelen, Nick Verhoog, Sebastiaan de Bie en Martijn Kardol.

Hapjes & drankjes

Tijdens deze zondagmiddagshow kun je genieten van een lekker drankje, dat je gemakkelijk bij de bar in de zaal kunt bestellen. Of je nu zin hebt in een kopje koffie of thee, of liever een lekker glas bier of wijn wilt om het weekend mee af te sluiten, er zijn genoeg opties beschikbaar!

Locatie

Grand Café de Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS LEIDEN

Bereikbaarheid
Onze locatie is goed bereikbaar dankzij de centrale ligging in de stad. Vanaf station Leiden Centraal kun je de bus nemen naar de Breestraat, vanwaar het slechts 10 minuten lopen is naar onze comedy club. Ook te voet vanaf het station is het goed te doen. Parkeren is mogelijk in verschillende parkeergarages of op het parkeerterrein Haagweg, waarvandaan pendelbusjes vertrekken naar het centrum. Bekijk hier meer informatie over parkeren.