Tom Montfrooy

Hij verteld over de generatiekloof tussen hem en zijn dochters, de nieuwe media en ook de avonturen van de man met een midlife crisis.

Tom Montfrooy is een stand up comedian uit Schoonhoven. Met zijn volwassen comedy show maakte hij in korte tijd naam en faam.

Via vele cafés en kroegen waar Tom optrad, belandde hij via het Cameretten Festival dus in de theaters. Want wie een finaleplek bij Cameretten bemachtigt, speelt ook een finalistentour door het hele land. Daardoor hebben velen kunnen genieten van de ongebreidelde stand up comedy van Montfrooy. Hij weet was geen ander om op volwassen wijze de dilemma’s van de huidige tijd bloot te leggen. Zo vertelt hij over de generatiekloof tussen hem en zijn dochters, de nieuwe media en ook de avonturen van de man met een midlife crisis.

Tom Montfrooy is als comedian in en buiten Schoonhoven te boeken met zijn attractieve comedy show. Montfrooy kan moeiteloos een act brengen van 45 minuten maar hij is ook inzetbaar voor kortere comedy shows. Zijn stijl is onbevangen en relaxed. Op ongedwongen wijze weet deze comedian relevante thema’s naar een hilarisch niveau te brengen. Ook voor een comedy dinner show of een bedrijfsoptreden is Tom Montfrooy te boeken. Hij is niet vies van een stukje maatwerk of stand up comedy op aanvraag. Deze comedian uit Schoonhoven staat voor oerkomische stand up comedy.

Website Tom Montfrooy

Aankomende shows met Tom Montfrooy

Zondag 22 september 2024

Line-up: Tom Montfrooy, Willem Valkenburg, Ghislaine van de Nat, Emma van Puffelen, Nick Verhoog, Sebastiaan de Bie en Martijn Kardol.