Wouter Monden

Stap binnen in de wereld van Wouter Monden, de comedian die sinds 2010 de Nederlandse en Belgische podia betovert met zijn eigenzinnige mix van toegankelijke humor en scherpe observaties. Van het winnen van de juryprijs van de Culture Comedy Award tot het schrijven voor bekende televisieprogramma’s en het optreden in theaters door het hele land, Wouter is een veelzijdige en ervaren entertainer die zijn publiek keer op keer weet te verrassen en te amuseren.

Wouter Monden: Comedy met een scherp randje

Wouter Monden betrad het comedytoneel in 2010 en liet al snel zijn stempel achter. Met zijn kenmerkende toegankelijke maar scherpe stijl veroverde hij de harten van het Nederlandse en Belgische publiek. In datzelfde jaar sleepte hij de juryprijs van de Culture Comedy Award in de wacht, waarna hij niet meer weg te denken was van de podia.

Maandelijks zet Wouter zijn humoristische talenten in bij Q-Music, waar hij te horen is in de Q-Musical. Daarnaast heeft hij zijn sporen verdiend als tekstschrijver voor bekende programma’s als Dit Was Het Nieuws, Is er een dokter in de zaal, en The Roast of Johnny de Mol. Als publieksopwarmer heeft hij de sfeer opgezweept bij populaire tv-shows zoals Zondag met Lubach, Padoem Patsss, en Pak de Macht.

In het theater staat Wouter solo op de planken met zijn voorstelling Stormbrein tijdens het seizoen ’23-’24, terwijl hij ook regelmatig te vinden is op comedynights door heel Nederland. Als maker van de geliefde Elektra Podcast nodigt hij wekelijks bekende en opkomende namen uit de Nederlandse comedy- en cabaretscene uit om te praten over hun meest rampzalige optredens uit hun carrière.

Met zijn veelzijdige talenten en onmiskenbare humor is Wouter Monden een niet te missen naam in de Nederlandse comedywereld.

Aankomende shows met Wouter Monden