Silvester Zwaneveld

Maak kennis met Silvester Zwaneveld, de veelzijdige cabaretier en creatieve duizendpoot die met zijn unieke humor en grensverleggende projecten de wereld van entertainment en digitale innovatie verrijkt.

De creatieve cabaretier: Silvester Zwaneveld

Geboren op 3 november 1969 in Beilen, begon cabaretier Silvester Zwaneveld zijn avontuurlijke reis van artistieke ontdekking na vele omzwervingen. Hij voltooide zijn opleiding aan de kunstacademie in Rotterdam, klaar om de wereld van het entertainment te veroveren.

Cabaret
Silvester is vooral bekend van het legendarische cabaretduo Arie & Silvester, maar zijn solo treedt hij op. Met zijn unieke humor en scherpe observaties weet hij het publiek keer op keer  te verrassen. Daarnaast heeft hij met zijn bedrijf www.line-uptheater.nl tal van andere theatermakers geholpen om hun talent te laten schitteren.

Ondernemerschap en creativiteit
Als ondernemer en creatieveling heeft Silvester ook zijn stempel gedrukt op de digitale wereld. Hij is de trotse eigenaar van de animatiestudio www.silly-productions.com, waar hij internationale erkenning heeft gekregen voor zijn werk. Met zijn vooruitstrevende geest heeft hij de grenzen van interactief entertainment verlegd, met baanbrekende projecten zoals zijn eigen app voor de show ‘In De Lift’ en het innovatieve leesboek ‘Plaza Patatta’.

Schrijver en illustrator
Maar Silvester beperkt zich niet tot het podium en het scherm. Als getalenteerde schrijver en illustrator heeft hij zijn creativiteit losgelaten op diverse boekprojecten, waaronder de bekende Plaza Patatta-serie. Met zijn humoristische pen en levendige illustraties weet hij jong en oud te betoveren.

Aankomende shows met Silvester Zwaneveld