Nik Goedemans

Nik Goedemans, voormalig student Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, zette zijn eerste stappen op het podium als stand-up comedian in november 2016. Zijn ontluikende interesse in cabaret ontstond tijdens een zomercursus bij Crea, waar hij zijn moed verzamelde om het podium te betreden. Ondanks zijn oorspronkelijke zenuwen, bleef hij terugkeren naar de planken, gedreven door zijn diepgewortelde fascinatie voor cabaret en een natuurlijk talent voor humor.

Maak kennis met Nick Goedemans

Nik Goedemans, een voormalige student Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam, maakte in november 2016 zijn debuut op het podium als stand-up comedian. Zijn interesse in cabaret ontstond tijdens een zomercursus bij Crea, waar hij besloot zijn kans te wagen. Ondanks zijn aanvankelijke zenuwen wist hij zich staande te houden en bleef hij terugkeren naar het podium.

Zijn passie voor cabaret is diepgeworteld. “Al heel mijn leven ben ik gefascineerd door cabaret. Shows van Theo Maassen kan ik van achter naar voren naspelen. Ik dacht: misschien moet ik eens zelf proberen te gaan schrijven.” In de afgelopen jaren heeft Goedemans zich actief beziggehouden met het ontwikkelen van zijn talent als cabaretier.

Aankomende shows met Nik Goedemans