Daan van der Hoeven

Daan van der Hoeven, een comedytalent uit Leiden, staat bekend om zijn sprankelende persoonlijkheid en unieke mix van speelsheid en scherpzinnigheid. Hij kan improviseren als geen ander en met Daan op het podium wordt het publiek een deel van de show – hij weet als geen ander hoe hij interactie omtovert tot een komisch spektakel!

Daan van der Hoeven: lachen met een Leids tintje

Daan van der Hoeven, geboren op 26 mei 1988, is een veelbelovende stand-up comedian met een unieke stijl. Zijn weergaloze improvisaties en scherpe interacties met het publiek maken hem geliefd bij een breed publiek. Als Daan het podium betreedt, gaat hij er volledig voor en weet hij keer op keer zijn publiek te verrassen en te vermaken.

Naast zijn optredens tijdens bekende festivals zoals Lowlands, Paaspop, Concert at Sea en Oerol, werkt Daan ook achter de schermen bij televisieprogramma’s. Hij heeft meegewerkt aan populaire programma’s zoals Draadstaal, Dit Was Het Nieuws¬† en De Avondshow Met Arjen Lubach.

Daan heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De jury’s roemen zijn programma vanwege de goede balans tussen sterke grappen, bijdehante types, interessante zelfreflectie en een gezonde dosis zelfspot. Met zijn innemende persoonlijkheid, Leidse accent en hoge grapdichtheid weet hij de zaal keer op keer te bespelen.

Wij als Leidse comedy club zijn verheugd om deze lokale held opnieuw te mogen verwelkomen, waar hij met zijn Leidse charme en bruisende energie het publiek weet te entertainen en te betoveren.

Aankomende shows met Daan van der Hoeven