Comedy Night International

Zaterdag 24 februari, 2024

Zaterdag 24 februari, 2024

Aanvang:
20:15 uur

Burgsteeg 14, 2312 JS Leiden

Ticketprijs:
€ 15,-

Engelstalige comedy show

Bereid je voor op een avond vol Engelstalige humor en diversiteit bij onze Comedy Night: International! Tijdens deze speciale avond betreden comedians van verschillende achtergronden het podium, variërend van Nederlandse comedians die in het Engels stand-uppen tot buitenlandse stand-uppers die hun internationale humor delen. Een charismatische MC presenteert de avond en neemt je mee op een reis langs verschillende culturele perspectieven en hilarische verhalen. Het is een unieke gelegenheid om te genieten van een wereldwijde selectie van comedy.  Wees erbij op onze Comedy Night: International voor een onvergetelijke ervaring waar humor verbindt en grenzen overstijgt!

Comedians

Ronan Brosnan, Akos Szalbolcs Erdosi, Soula Notos, Jelle Koornstra en Matt Castellvi.

Hapjes & drankjes

Maak je avond compleet met heerlijke hapjes en drankjes bij Grand Café De Burcht! Voorafgaand aan de show heb je de gelegenheid om te genieten van smakelijke gerechten, zodat je vol energie en enthousiasme aan de avond vol humor kunt beginnen. Na afloop en tijdens de pauze van de show staat ons gastvrije team klaar om je te verwennen met een uitgebreide selectie van verfrissende drankjes. Of je nu houdt van een verfijnde cocktail, een glas wijn of een koel biertje, bij Grand Café De Burcht is er voor ieder wat wils. Verwen jezelf en je gezelschap met een onvergetelijke avond vol comedy en gezelligheid!

Locatie

Grand Café de Burcht
Burgsteeg 14
2312 JS LEIDEN

Parkeren
Wij zijn goed bereikbaar via het openbaar vervoer door een centrale ligging vlakbij het stadhuis aan de Breestraat in Leiden.
Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt > Stadsparkeerplan