Stefan Pop

Maak kennis met Stefan Pop, de comedian die op vijftienjarige leeftijd al de lachers op zijn hand wist te krijgen op het podium van comedy club Toomler in Amsterdam. Met een indrukwekkende carrière als lid van Comedytrain, theatermaker, en hoofdredacteur van Dit Was Het Nieuws, heeft Stefan zich als een veelzijdig en talentvol figuur binnen de Nederlandse comedy scene gevestigd.

Stefan Pop

Stefan Pop (geboren in 1985) zette zijn eerste stappen op het podium van comedy club Toomler in Amsterdam op slechts vijftienjarige leeftijd. Met zijn aanstekelijke humor en scherpe geest veroverde hij al snel de harten van het publiek en werd hij een volwaardig lid van Comedytrain.

Na het succes van twee theaterprogramma’s, een boek en een decennium als hoofdredacteur van het tv-programma Dit Was Het Nieuws, heeft Stefan zich voornamelijk laten zien als schrijver en speler van zijn eigen sketchprogramma Klikbeet, dat enorm goed werd ontvangen. Hoewel hij veel lof kreeg voor Klikbeet, blijft stand-up comedy zijn ware passie.

Stefan is tevens verantwoordelijk voor het boeken van internationale shows in Toomler, waarbij hij een diversiteit aan comedians met verschillende stijlen op één avond presenteert om het publiek uit te dagen en te verrassen.

We zijn verheugd om Stefan Pop te verwelkomen in onze Leidse comedy club, waar zijn talent en humor ongetwijfeld voor een onvergetelijke avond zullen zorgen.

 

Aankomende shows met Stefan Pop