Martijn Oosterhuis

Maak kennis met Martijn Oosterhuis, een veelzijdige cabaretier en stand-upcomedian die al meer dan twee decennia lang het publiek weet te betoveren. Met zijn unieke stijl en ongeëvenaarde humor heeft Martijn een iconische status verworven in de Nederlandse comedy scene.

Martijn Oosterhuis: een echte Comedy veteraan

Martijn Oosterhuis is cabaretier en stand-upcomedian en heeft hij een indrukwekkende carrière opgebouwd, met talloze optredens in binnen- en buitenland. In 1997 werd Martijn bekroond met de prestigieuze persoonlijkheidsprijs van Cameretten, een erkenning voor zijn talent en originaliteit.

Martijn werd bekend bij het grote publiek als een van de LAMA’s in het gelijknamige televisieprogramma van BNN, waarvoor hij een nominatie ontving voor de Gouden Televizier-Ring 2004. Ook op het podium heeft Martijn zijn sporen verdiend, met succesvolle soloprogramma’s zoals “Echt” (2002), “Van huis uit” (2005) en “Smile” (2008).

Naast zijn werk in het theater en op televisie heeft Martijn zijn veelzijdigheid bewezen met optredens in het stand-upprogramma “Night Of Comedy” op Comedy Central. Hij weet met zijn charme, intelligentie en gevatte humor het publiek te betoveren en te vermaken, waarbij geen onderwerp onbesproken blijft.

 

Aankomende shows met Martijn Oosterhuis