Frank Schafer

Frank Schäfer (1976) maakt al geruime tijd het publiek aan het lachen met zijn droge humor, van theateroptredens tot comedyclubs, en van kroegen tot festivals zoals Lowlands en Paaspop.

Frank Schafer: Droge humor met een bite

Frank Schäfer, geboren in Haarlem in 1976, heeft zijn sporen verdiend als comedian met zijn droogkomische stijl die hij door het hele land vertoont. Van theaters tot clubs, van kroegen tot festivals als Lowlands en Paaspop, overal weet hij het publiek te vermaken. Na een kortstondige carrière als restaurantkok besloot hij een open podium te betreden, en gelukkig ontdekte hij daar wèl zijn ware smaak.

Frank deelt zijn publiek graag anekdotes en one-liners. In 2023 stond hij in de halve finale van Cameretten en in 2022 won hij de juryprijs van de Comedy Slam. Als comedian is Frank een vast gezicht bij Comedy Café Utrecht en tevens lid van de Knock Out Comedy Crew. Naast zijn werk in stand-up comedy, experimenteert hij ook met het schrijven van televisieteksten en werkt hij aan zijn eerste solovoorstelling: “Waargeblurred”.

Aankomende shows met Frank Schafer