Fedor Ikelaar

Ontmoet Fedor Ikelaar, een Nederlandse comedian met een avontuurlijke geest, die vanuit Nepal de wereld verovert met zijn unieke humor. Van Bangkok tot Brussel en zelfs onze eigen comedy club in Leiden, hij brengt overal een dosis humor en hilariteit

Fedor Ikelaar: De Nederlandse komiek die de wereld verovert

Fedor Ikelaar, een rasechte Hollander, heeft altijd het gevoel gehad dat hij niet helemaal thuishoorde in zijn geboorteland. Daarom besloot hij enkele jaren geleden zijn koffers te pakken en te verkassen naar Nepal, waar hij zich nóg meer een vreemde eend in de bijt voelt. Omgeven door zweverige Nepalezen, opiumdealers, verloren hippies en millennials die zichzelf proberen te vinden, raakte hij steeds verder van het pad af, maar bleef hij geboeid door de gekte van dit alles.

Tot zijn verbazing ontdekte Fedor dat stand-up comedy de perfecte uitlaatklep was voor zijn constante culturele verwondering. Zijn manier om stoom af te blazen bleek behoorlijk succesvol te zijn, en nu behoort hij tot de topcomedians van Nepal.

Fedor betreedt podia van Bangkok tot Brussel en van Kathmandu tot Muscat. Maar gelukkig vergeet hij zijn Nederlandse roots niet en brengt hij ook een flinke dosis humor naar onze eigen comedy club in Leiden!

Aankomende shows met Fedor Ikelaar