Cristian Pielich

Ontdek de unieke wereld van Cristian Pielich, waar humor en kunst samenkomen in een bruisende mix van gedichten, grappen en oneliners. Met zijn achtergrond in psychologie en economie en een grenzeloze passie voor taal, betovert hij zijn publiek en neemt hij hen mee op een onvergetelijke reis.

Cristian Pielich

Cristian Pielich, geboren in 1975 in Buenos Aires, kent zijn weg op het podium als geen ander. Na een jeugd vol culturele ontdekkingen en een studie psychologie en economie, belandde hij in de wereld van comedy. Zijn reis begon op het toneel, waar hij al op jonge leeftijd zijn talent voor taal en kunst ontdekte. Met gedichten, grappen en oneliners veroverde hij al snel het hart van het publiek.

Sinds 2002 treedt Cristian op in Nederland en België met zijn autobiografische comedyshows, waarin hij moeiteloos schakelt tussen verzen, conferences en pakkende anekdotes. Zijn optredens zijn een mix van humor, poëzie en spitse observaties, waarbij hij het publiek keer op keer weet te boeien. Met een aantal prijzen op zijn naam en lovende recensies van zowel juryleden als publiek, is Cristian een gevestigde naam in de Nederlandse comedywereld.

Aankomende shows met Cristian Pielich